Konference: Test og udbredelse af innovation i sundhedsvæsenet

Få konkret indsigt i vellykkede implementeringer af innovative løsninger i det danske sundhedssystem.

Dato: 12. marts 2024
Tid: 12:45 – 17:00
Sted: Dansk Industri, H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V

Konferencen sætter fokus på udbredelsen af innovation i sundhedsvæsenet. Deltagerne på konferencen får indsigt i konkrete, vellykkede og innovative løsninger, samt perspektiver på den fremtidige skaleringsindsats inden for sundhed.

På konferencen kan man møde inspirerende virksomheder med innovative løsninger for patienter, pårørende og medarbejdere i sundhedsvæsenet. Og så kan man også møde Nordic Health Lab, der arbejder for at udbrede innovative danske sundhedsløsninger.

Man kan også blive klogere på værdien af innovative løsninger for patienter, pårørende og sundhedsfaglige og derved de potentialer, som bred skalering af de gode løsninger rummer.

Og derudover få konference-deltagerne også indsigt i konkrete og succesfulde cases med implementering af innovation i sundhedsvæsenet og betydningen af et vellykket testforløb.

Med andre ord, giver konferencen nye perspektiver på, hvordan rammerne for innovation og skalering på tværs af sundhedsvæsenet kan styrkes, så innovation i fremtiden kan skabe endnu større værdi for patienter, medarbejdere og sundhedsvæsenet – og så er der selvfølgelig mulighed for dialog og idéudveksling med de andre deltagere fra sundhedssektoren.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.