Konference: Danmarks Digitale Kompetencer 2023

Har danske virksomheder vilje, viden og kompetencer til at forfølge potentialet i den vilde udvikling indenfor AI?

Dato: 6. december 2023
Tid: 14:00 – 18:00
Sted: Industriens Hus, H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København.

Danske virksomheder står ved en skillevej, hvor de skal turde investere i menneskers kompetencer på en helt ny måde, hvis Danmark og dansk erhvervsliv fortsat skal være med i front i den digitale udvikling.

Med fremkomsten af AI, accelererer den digitale udvikling i disse år med en hast, der ikke er set siden internettets udrulning. Denne udvikling bringer enestående muligheder, men også udfordringer, som kræver omstilling, tilpasning og, frem for alt, digital opkvalificering.

Flere medarbejdere i de danske virksomheder skal have grundlæggende digitale kompetencer. Og vi skal adressere manglen på IT-specialister og digitale integratorer. Og så skal vi frem for alt sikre, at den digitale opkvalificering tager udgangspunkt i de tektoniske skift, som revolutionen inden for kunstig intelligens har for vores arbejdsmarked og samfund som helhed.

Derfor samler DI Digital og Digital Dogme nu erhvervslivet, uddannelsesaktører og relevante aktører i det danske samfund til et topmøde, der skal inspirere, rammesætte og vise gode veje til digital opkvalificering på tværs af brancher og sektorer.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.