Konference: Cybersikkerhed anno 2024

I en tid præget af digitalisering og skarp international konkurrence, er dansk erhvervslivs modstandskraft over for cyberangreb fortsat afgørende.

Dato: 27. februar 2024
Tid: 09:00 – 13:30
Sted: Dansk Industri, H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V

Danske virksomheder står i en situation, hvor cybertruslen fortsat er skærpet og kompleks. Og som et digitaliseret land og erhvervsliv skal virksomhederne tage truslen alvorligt.

Virksomheder, der indfører cybersikkerheds-tiltag, øger samtidigt konkurrenceevnen. Men ud over det rent forretningsmæssige, så sker der også meget inden for reguleringen af cybersikkerhed.

Hvad er på agendaen?

Den 27. februar stilles der derfor skarpt på den kommende regulering og de deltagende virksomheder klædes på med gode råd fra nogle af landets dygtigste CISO’er.

  1. Få indsigt i trends i trusselsbilledet
  2. Få en status på den nationale implementering af NIS2-direktivet og få indblik i værktøjer, der kan bruges til at efterleve de nye krav
  3. Netværk med andre, der sidder med cybersikkerhed til dagligt, og få inspiration til, hvordan du sætter cybersikkerhed på dagsordenen i din virksomhed

Derudover får alle deltagere et overblik over kommende lovgivning på området, herunder NIS2-direktivet, Cyber Resilience Act og DORA-forordningen.

Konferencen henvender sig til alle, der arbejder med informations- og cybersikkerhed.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.