Konference: Bliv klar til de nye NIS2-krav til cybersikkerhed

Kom med, når DI løfter sløret for et vejledningsunivers, der skal hjælpe DI’s medlemsvirksomheder med at leve op til kravene i NIS2-direktivet.

DI inviterer til konference om det kommende NIS2-direktiv den 12. april, kl. 09:00-13:00 i Industriens Hus – det vil også være muligt at deltage online.

På konferencen bliver du introduceret til et vejledningsunivers, der indeholder konkret hjælp til din virksomhed med at imødekomme de nye krav. Vejledningsuniverset er relevant for NIS2-omfattede virksomheder, men er også relevant for leverandører til omfattede virksomheder. Direktivet stiller nemlig krav til forsyningskæde- og leverandørsikkerhed, hvilket betyder, at de omfattede virksomheder skal sikre, at deres leverandører også overholder en række krav til cybersikkerhed.

Malene Stidsen, programchef for cybersikkerhed hos Industriens Fond, præsenterer resultaterne fra et projekt, som i første omgang har kortlagt, hvor mange virksomheder, der bliver direkte berørt af at det kommende NIS2-direktiv. Projektets anden fase indledes nu og sætter fokus på danske virksomheders modenhed i forhold til at imødekomme de nye krav til cybersikkerhed. Læs mere om projektets foreløbige resultater her.

Du vil også høre Mikael Jensen, direktør for D-mærket, fortælle, hvordan D-mærket skaber værdi og kan bruges som værktøj til at styrke virksomheder og organisationers it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. Hør også, hvordan D-mærket kan bruges til at leve op til NIS2-direktivets krav, og hvordan du kommer i gang med D-mærkets gratis selvevalueringsværktøj. Læs mere om D-mærket og NIS2 her.

Målgruppen for konferencen er personer i virksomhedsledelsen og it-ansvarlige. Konferencen er forbeholdt DI-medlemmer.

Mere information om program og øvrige oplægsholdere følger.

Tildmelding kan ske her

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.