Konference: 3D-print og nye materialer anno 2024

Vær med når Danmarks førende eksperter inden for 3D-print og additive manufacturing kommer med deres bud på, hvad der sker med teknologien i 2024 – og find ud af hvilke muligheder din virksomhed skal opsøge.

Dato: 4. marts 2024
Tid: 10:00 – 11:45
Sted: Online

3D-print er en teknologi i rivende udvikling. Et væld af trends, tendenser og nye underteknologier ser dagens lys, nye spillere kommer til, der laves store investeringer og flere og flere benytter teknologien.

Men hvad er de vigtigste udviklinger, går det hurtigt nok, hvilken værdi skaber det – og hvornår kommer det store industrielle gennembrud egentligt?

Man kan stille mange gode spørgsmål om 3D-print, mange udtaler sig om det, og der er mange forskellige svar afhængig af, hvem man spørger.

På denne onlinekonference får du mulighed for at høre Danmarks førende eksperter inden for 3D-print give deres svar på nogle af disse spørgsmål. Og der er rig mulighed for at stille de spørgsmål, der optager dig og din virksomhed til eksperterne fra Damvig, Grundfos, MADE, Teknologisk Institut, FORCE, Danmarks Tekniske Universitet og Dansk AM Hub.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.