Event: Grøn Produktion 2023

Grøn omstilling 2023

Er din virksomhed klar til den grønne omstilling? Kan I imødekomme de krav, som kunder, forbrugere og myndigheder inden længe stiller til danske produktionsvirksomheders CO₂-aftryk og klimaneutralitet?

Klima, konkurrenceevne og kompetencer 

Hvad enten din virksomhed er på forkant – eller du stadig har brug for viden og konkrete råd – kan du d. 2. maj på Dansk Industris GRØN PRODUKTION 2023 få information og inspiration – og ikke mindst møde og udveksle erfaringer med andre virksomheder, der også står overfor den grønne omstilling.  

Du får konkrete værktøjer til at beregne din virksomheds CO₂-udledning , viden om reduktionsmuligheder og inspiration til klimakommunikation med vægt de udfordringer, muligheder og krav, som virksomhederne står overfor inden længe. 

(OBS: Konferencen er målrettet produktionsvirksomheder.)

Klimaklar Live 

Om formiddagen præsenteres al den viden, der er tilvejebragt fra de mere end 200 virksomheder, der allerede har været gennem programmet ‘Klimaklar Produktionsvirksomhed,’ som er finansieret af Industriens Fond. Du vil blandt kunne prøve programmets læringsmoduler i workshops, og få inspiration til at beregne og forstå CO₂-udledninger.

DI Produktions årsdag – er vi klar til den grønne omstilling? 

Om eftermiddagen tages du som deltager med op i helikopteren, og kan selv blande dig i debatten, når der diskuteres barrierer og muligheder i den grønne omstilling. Her gøres du klogere på, hvilke krav investorer, finansielle institutioner og kunderne stiller til fremtidens produktionsvirksomheder.  

Reservér dagen og tilmeld dig allerede nu, hvis du vil have ny viden, konkrete værktøjer, inspiration, masser af netværk og god underholdning i selskab med andre virksomhedsledere. Det er muligt at tilmelde sig hele dagen og enkelte dele. Du bestemmer helt selv!

Rundvisning

Konferencen afholdes i FÆNGSLET i Horsens. På dagen er der rig mulighed for at få et unikt indblik i stedet og høre spændende fortællinger om fangeliv og dramatiske flugtforsøg. Du kan endda få særlig insiderviden på rundvisning med en fængselsbetjent.

Programmet får du inden længe. Vel mødt.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.