Event: Waste dating

Circularity Gap Report udgives nu i Danmark

Circularity Gap Report udgives nu i Danmark

Dato: 8. juni 2023
Tid: 14:00 – 16:30
Sted: CREATE AAU, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg

I projektet ReshapeWaste arbejder produktionsvirksomheder og designere sammen om at udnytte restmaterialer og afskær bedre.

Virksomheder, der har afskær eller restmaterialer i forbindelse med deres produktion – eller virksomheder, der kan bruge andres restmaterialer – inviteres derfor til waste dating i Aalborg. Her undersøger vi jeres muligheder for at udnytte restmaterialer til nye produkter.

Efter eventet er der, som led i projektet ReshapeWaste, mulighed for at blive matchet med en industriel designer, som i samarbejde med jer vil udvikle et produktforslag med udgangspunkt i jeres restmaterialer.

Der er et begrænset antal pladser i projektet, og pladserne fordeles efter individuel gennemgang. Bemærk også, at alle produktionsvirksomheder bedes medbringe fysiske samples af deres restmaterialer.

Eventet er en del af det cirkulære projekt, ReshapeWaste, skal hjælpe danske design- og produktionsvirksomheder med at udnytte det økonomiske og miljømæssige potentiale i produktionsafskær og restmaterialer.

I løbet af projektet vil 20 små og mellemstore produktionsvirksomheder blive matchet med industrielle designere med henblik på at udnytte virksomhedens restmaterialer.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.