Event: HI-messen 2023

HI-messen afholdes fra den 3. til den 5. oktober 2023. Her samles industriens aktører for at udveksle viden. Mød også Industriens Fond.

Dato: 3. – 5. oktober 2023
Tid: 08:00 – 16:00
Sted: MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning

Så er det igen blevet tid til HI-messe. Messen er mødested og vidensforum for hele industrien, og der vil være netværk, inspiration og viden på agendaen i alle afkroge af messen.

Inspirerende og toneangivende udstillere, herunder også Industriens Fond, præsenterer spændende løsninger og produktnyheder på messen. Mød fonden på stand nummer K 8220.

De mange aktiviteter på messen understøtter og udbygger oplevelsen af en lærerig messe og øger danske virksomhedernes muligheder for at tilegne sig ny viden, skabe værdifulde relationer, øge konkurrenceevnen og vokse.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.