Event: Circular Design Camp 2024

Mødet mellem studerende og virksomheder kan skabe cirkulær magi. Det er målsætningen på Circular Design Camp 2024 i København.

Dato: 23. – 25. april 2024
Tid: 09:00 – 19:00
Sted: Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV

Danske virksomheder – og hele verdens økonomi – udnytter naturen, og dens ressourcer, i et omfang, der ikke er bæredygtigt.

Derfor skal erhvervslivet i højere grad omstille sig, så det bygger på cirkulær økonomi og grønne forretningsmodeller.

Den omstilling kræver nye kompetencer. Og virksomhederne skal bruge mange medarbejdere med netop den slags evner og færdigheder.

For at sætte spot på dén udfordring, altså virksomhedernes kompetence-behov og løsningerne derpå, afholdes Circular Design Camp.

Circular Design Camp er en 3-dages case competition, der bringer de skarpeste studerende og iværksættere sammen med de mest ambitiøse virksomheder, om at finde nye cirkulære løsninger på virksomhedernes konkrete udfordringer.

Alle studerende, og iværksættere under 30 år, kan deltage og det hele løber af stablen fra den 23. april til den 25. april 2024 i København.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.