Event: AI Denmark Summit 2023

Kunstig intelligens kan løfte virksomheders konkurrenceevne markant. Kom og mød nogle gode eksempler fra dansk erhvervsliv.

Dato: 26. oktober 2023
Tid: 9:00 – 16:00
Sted: Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V

Er du klar til at omfavne mulighederne inden for kunstig intelligens? Og savner du inspiration til, hvordan man bedst anvender teknologien?

Den 26. oktober stiller AI Denmark skarpt på gode erfaringer i danske virksomheder, hvor kunstig intelligens er blevet brugt til at effektivisere, optimere og videreudvikle forretningen, så kunderne er blevet mere tilfredse.

Konferencen sætter fokus på de nyeste trends inden for kunstig intelligens, de mange attraktive forretningsudviklingsmuligheder der ligger i at bruge kunstig intelligens, samt nogle af de rammer, der i disse år præger og rammesætter arbejdet med AI i dansk erhvervsliv.

Mød blandt andre FarmDroid, Mydefence, RD8 og Syncsense på konferencen og vær også med når vinderen af Industriens Fonds AI-pris kåres.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.