Event: Årets Sportstech Festival

“Sportstech Festival er en slikbod for idrætsnørder, hvor man får mulighed for at shoppe rundt mellem iværksættere og oplægsholdere, der inspirerer med en blanding af de nyeste produkter på markedet og aktuel forskning fra hele verden”

Søren Lukassen, Dansk Squash Forbund

DIF Innovation Lab inviterer endnu en gang til årets sportstechfest torsdag d. 21. september, når de åbner dørene til Sportstech Festival 2023. 

Årets festival byder på nye spændende oplægsholdere, debatter, og workshops – det hele om potentialerne og udnyttelsen af data og teknologi i sporten. Derudover får de deltagende mulighed for at opleve og afprøve de seneste danske sportstechløsninger på det store EXPO område. Dagen slutter med awardshow og 3. halvleg.

Så sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 21. september, og kom til Sportstech Festival 2023 i Hafnia-Hallen i København.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.