Bootcamp: Vil du være med til at skabe fremtidens klimatilpassede løsninger?

Åbent for ansøgninger – Skal du skabe fremtidens klimatilpassede løsninger?

Projektet Founders of Tomorrows årlige bootcamp er åbent for ansøgninger. Her samles 60 iværksættere samt medarbejdere fra etablerede virksomheder i SMV-segmentet – på tværs af baggrunde og faglige skel – til et femdags intensivt uddannelsesforløb om nye teknologier, entreprenørskab, nye forretningsmodeller og innovation. I år er temaet ’Climate Adaption’.
Kurset skal fungere som katalysator for forandring i virksomhederne og fremme danske løsninger og dansk konkurrenceevne.   

I løbet af de fem dage vil førende klima- og biodiversitetsforskere byde velkommen med et indblik i en ny, varm fremtid, der kalder på nye samarbejder og nye løsninger, som danske virksomheder skal være førende i at udvikle.

Årets bootcamp finder sted fra d.12-16. juni.
Læs mere og ansøg her.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.