Ny bog om vejen fra idé til kommerciel succes

14.01.2019

​Projektet Corporate Garage har netop udgivet innovationsguiden ’Accelerate Growth with Corporate Garage’ – et værktøj til SMVer til at øge succesraten for nye idéer.

Danske virksomheder sidder ofte på de gode ideer, som har stort potentiale for vækst, hvis virksomhederne ellers formår at føre ideerne ud til markedet. Men det er vanskeligt. Corporate Garage har, med støtte fra Industriens Fond, skabt en innovationsguide til danske virksomheder, så de kan blive bedre til den proces.

Bogen er et strategisk værktøj til virksomheder til at tænke stort, starte småt og skalér hurtigt. Ved at strukturere fremdriften bedre, validere hurtigere og eksekvere så snart det lader sig gøre, så vil innovationsprojekter, og dermed nye produkter eller forretningsmodeller, blive hurtigt testet – og efterfølgende afbrudt eller skaleret afhængigt af succesraten.

Accelerate Growth with Corporate Garage viser en vej for hvordan mindre og mellemstore virksomheder kan øge innovationsevnen, og øge succesraten for de nye idéer, og skabe et iværksætter-mindset, der påvirker hele organisationen i en virksomhed.

 

Om projektet

Projektet skal gøre virksomheder bedre til at lave hurtig markedsvalidering og eksekvering, og derigennem opnå en øget kommercialiseringsuccesrate.

VÆRKTØJER

Som led i projektet Corporate Garage er der udviklet og afprøvet en række værktøjer samlet i nedenstående Innovationsguide.  Guiden 'Accelerate Growth with Corporate Garage' er gratis, og kan hentes her:

KONTAKT

Spørgsmål vedrørende projektet Corporate Garage kan stilles til Industriens Fond.

Ole Østrup
Formidlingschef
Mail: oos@industriensfond.dk
Telefon: 23 80 06 60