Iværksætterpris overrækkes i cyberspace

22.01.2021

Seks finalister udgør feltet, når Danish Tech Challenge afgøres den 28. januar 2021.

Med fokus på blandt andet produktudvikling, go-to-market-strategi og salgskompetencer var 20 innovative iværksættervirksomheder i 2020 i fuld sving i acceleratorforløbet Danish Tech Challenge.

Traditionen tro var niveauet højt, og virksomhederne har udviklet sig markant under hele forløbet. Og den 28. januar 2021 kåres vinderen af Danish Tech Challenge 2020.

Igen i år er det Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik som overrækker Industriens Fonds Iværksætterpris til den vindende virksomhed. Men på grund af corona-restriktioner, så foregår hele finalen – også udnævnelsen af vinderen – i cyberspace.

I dagene op til kåringen, bliver de seks finalister præsenteret hos Danish Tech Challenge på Linkedin og Facebook, samt på www.dtc2020.dk.

Som så ofte før har deltagerfeltet i Danish Tech Challenge vist sig at være meget stærkt. Således har det også været svært at vælge de seks finalister ud. Juryen er dog landet på følgende virksomheder:

De seks finalister kæmper altså frem mod den 28. januar 2021 om at vinde Industriens Fonds Iværksætterpris og præmien på 500.000 kroner.

Vinderen kommer dermed i fint selskab med de tidligere vindere, Nordic Power Converters, MedTrace, Bifrost Communications, HydroPen, MiWire og Pentalock.

Følg med

Vinderen af Danish Tech Challenge kåres i år på nettet. Det skyldes de corona-restriktioner, som gør det umuligt, at samles til en fælles fejring.

Finalisterne

Besøg de seks finalister i årets udgave af Danish Tech Challenge:

Mere info

Ønskes yderligere information om Danish Tech Challenge, så kan fondens sekretariat kontaktes.

Ole Østrup
Formidlingschef
Mobil: 23 80 06 60
Mail: oos@industriensfond.dk