Ekstra kul på TechBBQ 2019

14.05.2019

For femte år i træk gentages iværksætter-succesen TechBBQ, når Øksnehallen i København åbner dørene for endnu flere talenter ved årets grillfest den 18-19 september.

TechBBQ er et startup-, innovations- og tech-arrangement og samler flere tusinde gæster bestående af blandt andre iværksættere, investorer, innovatører, startups, talenter, institutioner, foreninger og corporate partners fra ind- og udland. Arrangementet bidrager til, at deltagerne sammen kan udforske nye muligheder for at skabe forretninger med henblik på innovation, vækst og jobskabelse.

De sidste tre år har Industriens Fond haft glæde af at kunne bakket op om konferencen, og sigtet særligt efter at fremme dialogen mellem iværksættere og etablerede spillere fra industrien for at højne innovationskraften i dansk erhvervsliv. På den måde kan Danmark skabe endnu flere dygtige iværksættere og endnu flere nye virksomheder, der vokser og eksporterer.
 

Foodtech og AI

Sidste år deltog mere end 6500 industriledere og iværksættere med blandt andet deltagelse fra Mads Kjøller Damkjær, der er direktør for AM Hub – Danmarks nye mødested for både etablerede virksomheder og iværksættere der arbejder med digital fremstilling, 3D-print og additive manufacturing. I år forventes endnu flere at deltage og igen i år besøger AM Hub arrangementet.

Og selvom at programmet lader sig vente på, vil årets TechBBQ være opdelt i nicheområder som dækker alt fra foodtech til AI. Med én hovedscene og en lang række tilstødende scener, stande og aktiviteter, er der således rigeligt at tage sig til.
 

Tilmelding

TechBBQ 2019 finder sted i Øksnehallen i København den 18-19 september.

 

 

OM PROJEKTET

Med en samlet bevilling på en million kroner, støtter Industriens Fond afholdelsen af TechBBQ i både 2017, 2018 og 2019. Læs mere om projektet og støtten her.

Tilmelding

Læs meget mere om TechBBQ og tilmeld dig på projektets hjemmeside.

PARTNERE

Ud over støtten fra Industriens Fond er der også en række andre partnere, som er med til at skabe TechBBQ.

KONTAKT

Eventuelle spørgsmål angående Industriens Fonds støtte til projektet kan stilles til fondens sekretariat.

Ole Østrup
Formidlingschef
Telefon: 23 80 06 60
Mail: oos@industriensfond.dk