CBS Case Competition

Projektet ville digitalisere brobygningen mellem de studerende og større virksomheder via en online platform.

CBS Case Competition har siden 2002 fungeret som en brobygger mellem studerende og større virksomheder via caseløsninger med en akademisk tilgang. Studerende opbygger egne strategiske løsningsforslag til en aktuel problemstilling for en anerkendt virksomhed, og bedste løsningsforslag vinder.

Projektet ønskede i 2018 at lægge vægt på en digitalisering af konkurrencens globale ambassadørnetværk ”GLOBAL”, som tillader flere internationale studerende at deltage i konkurrencen på tværs af geografiske grænser.

Derfor allierede CBS sig med virksomheden Sustainbase – en online platform, som havde til formål at digitalisere foreningsprocessen mellem virksomheder med studerende med hensigt på at skabe bæredygtige løsninger. Derved gør det nemmere at tænke innovativt på tværs af faglighed og nationaliteter.

Projektet blev udført af CBS i samarbejde med Sustainbase. Projektet er nu afsluttet.

EFFEKT 

Projektet havde til hensigt at optimere sammenkoblingsprosessen af virksomheder og studerende med henblik på at skabe bæredygtige og innovative caseløsninger, hvilke skulle føre til øget nytænkning og produktivitet i dansk erhverv samt booste Danmarks internationale konkurrenceevne.
 

PROJEKTET

Projektnavn:
CBS Case Competition

Projektejer:
CBS

Tid:
2017-2018

Støttet med:
175.000 kroner

Hjemmeside:
www.casecompetition.com

Projektpartnere

Projektet udføres af CBS i samarbejde med virksomheden Sustainbase.

KONTAKT

Projektansvarlig og kontaktperson:
Nikolaj Malchow-Møller
Rektor
Telefon: 38 15 38 15
Mail: cbs@cbs.dk

Projektansvarlig Industriens Fond:
Anders Wils
Direktionskonsulent
Telefon: 33 37 62 33
Mail: aw@industriensfond.dk