Bliv en del af Founders of Tomorrow

03.12.2018

Næste års idékonkurrence og uddannelsesforløb åbner op for ansøgninger den 10. december.

Der er mulighed for at blive en af i alt 60 kandidater, når Dare Disrupt for andet år i træk er tovholder på det eftertragtede idé- og uddannelsesforløb Founders of Tomorrow. Denne gang afholdes det fra den 24. februar til den 1. marts 2019 i København.

Founders of Tomorrow leder efter en bred vifte af individer med passion for problemløsning, som vil skabe et positivt aftryk på verden. Og man behøver ikke have et færdigt koncept klar endnu. Founders of Tomorrow er til kreative hænder og hoveder både med og uden teknisk knowhow. Personer som kan udvikle idéer i teams og arbejde målrettet med løsninger på nogle af de omsiggribende problemer, som verdenssamfundet står overfor. 
 

PROGRAMmet for 2019

Founders of Tomorrow (tidligere kendt som Danske Idéer) er et 5-dages intensivt forløb med undervisning og træning i emner som blockchain, kunstig intelligens, robotter, biotek, nanoteknologi, medicin, 3D-print, og hvordan disse teknologier kan sættes i spil gennem banebrydende innovation og entreprenørskab. Ambitionen er at skabe nye virksomheder, som anvender teknologien til at løse væsentlige udfordringer.

Blandt alle deltagerne udvælges afslutningsvist fem personer, som i en finale skal konkurrere om muligheden for at vinde et globalt træningsforløb i Kina, Kenya eller USA.

Arrangementet henvender sig primært til personer med enten en forskningsmæssig baggrund eller en iværksætterbaggrund. I 2019 vil der især være fokus på global opvarmning  med emneoverskiften "why: Diving into the 1.5ºC Challenge", og deltagerne kan indstille sig på at være omgivet af førende eksperter og entreprenører inden for innovation og teknologi.

Siden 2014 har Industriens Fond støttet idé- og udviklingsforløbet Danske Idéer. Sidste år blev barren og ambitionsniveauet hævet, og det har haft en håndfuld følgevirkninger. Nyt navn, flere deltagere fra flere forskellige lande og mere fokus på udviklingen af nye virksomheder. Således er Danske Idéer blevet til Founders of Tomorrow, og i 2019 kan 60 håbefulde iværksættere se frem til at tage hul på et nyt forløb. 
 

TILMELDING

Deltagelse i Founders of Tomorrow er gratis takket være en bevilling fra Industriens Fond. Såfremt man ønsker at deltage, så kan der ansøges derom via Founders of Tommorrows hjemmeside fra den 10. december 2018. 

PROJEKTET

Founders of Tomorrow bygger ovenpå Danske Idéer, som Industriens Fond og DareDisrupt har afholdt gennem en årrække. Læs om projekterne via de to links her.

HJEMMESIDE

Der kan læses meget mere om Founders of Tomorrow på projektets egen hjemmeside.

TID OG STED

Tid:
Founders of Tomorrow 2019 kommer til at blive afholdt fra den 24. februar til den 1. marts 2019.

Sted:
Founders of Tomorrow 2019 kommer til at blive afholdt i København med afstikkere til relevante virksomheder og videnscentre rundt omkring i hovedstadsområdet.

FØLG MED

Founders of Tomorrow kan følges på Twitter, Facebook eller via projektets nyhedsbrev som man kan abonnere på via en tilmeldingsformular nederst på projektets egen hjemmeside.