TechBBQ

Støtten til tre års afholdelse af TechBBQ fokuserer blandt andet på dialogen mellem iværksættere og den mere etablerede industri.

TechBBQ er et startup-, innovations- og tech-arrangement og samler flere tusinde gæster bestående af blandt andre iværksættere, investorer, innovatører, startups, talenter, institutioner, foreninger og corporate partners fra ind- og udland. Arrangementet bidrager til, at de sammen kan udforske nye muligheder for at skabe forretninger med henblik på innovation, vækst og jobskabelse.
 

Metode

TechBBQ afholdes årligt - typisk i det tidlige efterår. Gennem en række aktiviteter behandles emner som innovation, teknologi, produktudvikling, markedstilgang, internationalisering og networking.

Bevillingen fra Industriens Fond gælder for TechBBQ 2017, 2018 og 2019. Støtten sigter særligt efter at fremme dialogen mellem iværksættere og etablerede spillere fra industrien.

Det skal både ske gennem konkrete møder mellem industriledere og iværksættere, men vil også foregå i form af en udstilling af nogle af de mest innovative produkter og løsninger fra danske iværksættere inden for områder som internet of things, robotter, kunstig intelligens, cleantech, blockchain, virtual reality og medico.
 

Målsætning

Målet med TechBBQ og de aktiviteter som støttes af Industriens Fond er, at den danske industris ledere og fremtidens teknologi-talenter skal inspireres af danske og internationale teknologi- og innovationsstartups.

Derved får dansk erhvervsliv en mulighed for at kunne sætte en fælles dagsorden for, hvordan danske virksomheder kan fastholde og videreudvikle sin førerposition som international innovationsleder i en globaliseret verden.

OM PROJEKTET

Projektnavn: 
TechBBQ 2017-2019

Projektejer:
Foreningen Til Drift af TechBBQ

Tid:
2017-2020

Støttet med: 
1,0 mio. kroner

Hjemmeside:
www.TechBBQ.dk

Sidste gang

Industriens Fond støttede også afholdelsen af TechBBQ i 2016. Det kan der læses mere om her på Fondens hjemmeside.

KONTAKT

Projektansvarlig: 
Avnit Singh
CxO
Telefon: 61 71 96 42
Mail: asg@techbbq.org

Projektansvarlig Industriens Fond:
Kira Weis Klinke
Projektkoordinator
Telefon: 70 20 92 08
(Fondens hovednummer)