Seminar stiller skarpt på eksport og alliancer

12.03.2019

Elleve nye projekter er sat søen med internationale relationer for øje. Både med henblik på at øge dansk eksport, men også for at skabe nye globale alliancer og hente viden hjem til Danmark.

Dansk erhvervsliv har mange styrkepositioner og mange virksomheder formår at afsætte innovative produkter og løsninger rundt omkring på kloden. Særligt på nærmarkederne.

Men potentialet er endnu større. Både for at finde nye kunder i nye lande, men også for at skabe mere varige bånd til udlandet gennem partnerskaber og tætte alliancer, der kan give adgang til ny viden.

Elleve nye projekter sætter fokus på netop det internationale udsyn. Og den 2. april 2019 præsenteres de i samlet flok ved et halvdagsseminar på Langelinie Pavillonen i København.

Seminaret er åbent for alle, og som led i seminaret vil det også være muligt at møde projekterne på tomandshånd, for at høre mere om det enkelte projekt og dets konkrete aktiviteter.

Projekterne er ret forskellige. Nogle af dem arbejder meget målrettet med specifikke eksportforløb – for eksempel inden for biogasbranchen, inden for medtechindustrien eller inden for design og interiør. Der er også projekter som har særligt geografisk sigte. For eksempel mod Tyskland, USA eller Kina.

På seminaret den 2. april 2019 kommer projekterne kort til hver især at fortælle om hensigterne og ambitionerne med det enkelte projekt. Flere af projekterne kommer til at gennemføre internationale aktiviteter i de kommende år, og det betyder, at virksomheder der kan se værdi i at deltage i projekterne, selvsagt kan få yderligere information i løbet af seminaret.

Program og tilmelding

Alle er velkomne til at deltage på seminaret, hvor de elleve nye projekter præsenteres.

Kontakt

Spørgsmål vedrørende seminaret kan stilles til Industriens Fonds sekretariat.

Nanna Nyholm
Projektleder
Telefon: 33 37 62 06
Mail: nn@industriensfond.dk

Morten Mommsen
Projektleder
Telefon: 33 37 62 09
Mail: mm@industriensfond.dk