INSPIRE 2016

I arbejdet med at lægge strategi og vælge fokus mødes Industriens Fond jævnligt med danske topledere for at få deres indsigt og forslag til, hvordan Fonden kan styrke danske virksomheders konkurrenceevne.

Industriens Fond arbejder for at fremme dansk konkurrenceevne. Det er med det udgangspunkt at Fonden hvert år igangsætter innovative projekter – ofte både i indland og udland.

Den 4. oktober 2016 løb INSPIRE 2016 af stablen på Langeliniepavillonen i København. Godt 40 topledere fra danske industrivirksomheder samledes under samme tag for at diskutere muligheder og udfordringer i den hverdag som dansk erhvervsliv opererer i.
 

Strategi og fokus

Diskussioner, idéer, tanker, udfordringer og alt det andet der blev talt om på dagen bruges af Industriens Fond til at forme Fondens strategi og fremtidige fokusområder. 

Op til INSPIRE 2016 samlede Industriens Fond relevant inspirationsmateriale sammen. Dels gennemførte Fonden i samarbejde med Danmarks Statistik en spørgeundersøgelse blandt 800 erhvervsledere fra industrien, dels indhentede Fonden en trendanalyse fra Institut for Fremtidsforskning, der kigger fremad for at se, hvad det er for nogle trends, der kommer til at påvirke den virkelighed, som industrien vil befinde sig i om ganske få år.

Undersøgelsen og trendanalysen dannede grundlag for de aktiviteter, samtaler og indlæg, der foregik til INSPIRE 2016 - blandt andet indlæg fra Novozymes-CEO Peder Holck Nielsen, Coloplast-CEO Lars Rasmussen, samt CEO Søren K. Vilby fra Micro Matic.
 

Opsamlende katalog

I kølvandet på dagen har Industriens Fond opsamlet alle relevante betragtninger fra dagen i et samlet katalog. Med kataloget in mente, kan Industriens Fonds kommende strategi og fokus formuleres, så den kan være en ledetråd i Fondens arbejde i årene 2017 og 2018.

INSPIRE 2016 - Industriens Fond

Stemningsbilleder fra dagen

 

katalog

I kølvandet på INSPIRE 2016 har Industriens Fond samlet idéer, muligheder og udfordringer fra dagen i et katalog. Læs kataloget her.

trendanalyse

Som oplæg til INSPIRE 2016 lavede Instituttet for Fremtidsforskning en analyse, der ser på hvilke trends der påvirker konkurrenceevnen for industrien frem mod 2020. Hele analysen kan læses her.

Undersøgelse

Som optakt til INSPIRE 2016 og arbejdet med Industriens Fonds strategi, gennemførte Fonden i samarbejde med Danmarks Statistik en spørgeskemaundersøgelse blandt topledere fra den danske fremstillingsindustri. Læs om resultaterne her.

Strategi

Når Industriens Fonds strategi skal udarbejdes, sker det blandt andet med inspiration fra de mange konklusioner der kom ud af INSPIRE 2016. Fondens gældende strategi kan læses her.

Billeder

Se billeder fra INSPIRE 2016, som blev afholdt på Langeliniepavillonen i København.

TEMAINDKALDELSER

De mange input fra INSPIRE 2016 vil være med til at forme fremtidige temaindkaldelser fra Industriens Fond. Alle tidligere temaindkaldelser kan findes her på hjemmesiden.

INSPIRE 2014

Hvert andet år samler Industriens Fond en række topledere fra dansk erhvervsliv. Det sker under overskriften INSPIRE og via linket nedenfor, kan man læse hvordan det gik for sig i 2014.