Årets gazeller er fundet

05.12.2018

Onsdag aften blev Danmarks gazeller hyldet og fejret. Det skete ved årets femte og sidste gazelleuddeling.

Godt 1.700 gæster var på plads, da årets gazelleuddeling kulminerede ved landsfinalen på Tivoli Hotel i København. Scenen var festligt pyntet og lagde gulv til både interviews, paneldebatter og – ikke mindst – gazelleoverrækkelser.

Vinderen af årets fremstillingsgazelle blev InventNORD/PakkecenterNORD fra Nordjylland, der udvikler, producerer og leverer lager- og logistikløsninger til blandt andet firmaer med webshops og salg via internettet.
 

Mange gazeller

Antallet af gazeller er steget stødt siden finanskrisen og i år kunne 2.099 virksomheder fejres som gazellevirksomheder. Det er et udtryk for gode konjunkturer. Men det er også et udtryk for, at der i dansk erhvervsliv findes virksomheder som i den grad, formår at innovere og skabe vækst og arbejdspladser.

Den slags virksomheder kan tjene som forbilleder og inspiration, og det er blandt andet på den baggrund, at Industriens Fond støtter Dagbladet Børsens uddeling af gazeller med særligt fokus på fremstillingsindustrien.

Fremstillingsgazellen

Med uddelingen af fremstillingsgazellen sætter Dagbladet Børsen og Industriens Fond fokus på en industri, hvor det at vokse kontinuerligt er særligt svært. Læs mere om fremstillingsgazellen via linket nedenfor.