Virksomhedens håndtering af værdikæden i cyberindsatsen

911697

Den enkelte virksomhed skal ikke alene styrke sin egen interne cybersikkerhed – men også håndtere sårbarheder og sikkerhedskrav, der introduceres via værdikæden. Det er nødvendigt for at være en troværdig og ansvarlig samarbejdspartner.  

Vi søger projekter, der styrker virksomhedens arbejde med cybersikkerhed ved at tydeliggøre, at digital sikkerhed ikke alene kan sikres internt, men derimod skal håndteres gennem de værdi- og forsyningskæder, som virksomheden indgår i.  

Projekter kan bidrage til at reducere kompleksiteten ved mange underleverandører og give virksomhederne redskaber til at navigere og handle som en ansvarlig og sikker samarbejdspartner. 

Mulige, men ikke udtømmende, indsatsområder kan være: 

  • Ledelsesinvolvering: Styrkelse af ledelsens kompetencer og rolle i at fremme en cybersikker værdikæde for virksomheden.  
  • Overblik og styring: Løsninger til at skabe bedre overblik over – og styring af parter i alle led i værdi eller forsyningskæden med fokus på cybersikkerhed.  
  • Udvidet cybersikkerhedsopfattelse: Aktiviteter, der understøtter, at virksomhedernes cybersikkerhed vendes fra at fokusere på den interne sikkerhed til at indtænke værdikædens aktører i virksomhedernes risikostyring

Nøgleord: Ledelsesinvolvering, kompetenceudvikling, overbliksværktøjer, NIS2, leverandørstyring.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.