Ny omgang af Danish Tech Challenge

16.03.2017

Endnu en omgang af Danish Tech Challenge er under opsejling. Første skridt er at finde de virksomheder, som skal deltage i forløbet. Der er ansøgningsfrist den 15. maj.

Industriens Fond har gennem de seneste tre år stået bag iværksætterforløbet Danish Tech Challenge. Forløbet udspringer af den temaindkaldelse om vækstiværksætteri som Fonden gennemførte i 2013, der sigtede efter at hjælpe danske iværksættervirksomheder igennem den svære startfase og videre ind i en fase præget af øget omsætning og ny kundetilgang.

Siden begyndelsen, har vinderen af Danish Tech Challenge fået overrakt Industriens Fonds Iværksætterpris af Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik. I 2014 var det Nordic Power Converters der blev kåret som vinder, i 2015 var det MedTrace der vandt og senest var det Bifrost Communications, der løb af med sejren, som vinder af Danish Tech Challenge 2016.
 

Nye virksomheder kan ansøge nu

En ny omgang af Danish Tech Challenge er ved at tage form. Den vigtigste ingrediens i den sammenhæng er spændende og talentfulde iværksættere, der arbejder med et fysisk produkt. Ambitionsniveauet er højt i Danish Tech Challenge og derfor stilles der store krav til deltagerne i de mere end fire måneder, som programmet varer.

Kåringen af en vinder, er i virkeligheden kun en lille del af et inkubationsforløb der udfordrer og uddanner deltagervirksomhederne inden for teknologi, ophavsret, forretningsudvikling, markedsføring, prototypetest, salg og meget andet. Ambitiøse iværksættere opfordres til at søge om deltagelse via hjemmesiden www.DanishTechChallenge.dk og der er ansøgningsfrist den 15. maj klokken 12:00.

Ved ansøgning skal man blandt andet fortælle lidt om sin virksomhed og baggrunden for ens interesse for Danish Tech Challenge.

Kronprins Frederik Danish Tech Challenge Industriens Fond Bifrost Communications Scion DTU
Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik besøger nogle af virksomhederne ved Danish Tech Challenge. Til højre er det virksomheden Bifrost Communications, der er den seneste vinder af Industriens Fonds Iværksætterpris.

Også for 2017-versionen af inkubationsforløbet vil Industriens Fonds Iværksætterpris blive overrakt til vindervirksomheden. Hvem det bliver, kan der kun gisnes om indtil videre. Men hovedformålet med Danish Tech Challenge er grundlæggende at alle deltagere kommer styrket ud af forløbet med vækstambitioner og styrket konkurrenceevne.

Ansøgning

Der er åbnet for ansøgning til den nye omgang af Danish Tech Challenge. Læs mere og ansøg her.

Danish Tech Challenge

Danish Tech Challenge er et inkubationsforløb for danske virksomheder der arbejder med fysiske produkter. Læs meget mere om projektet ved at benytte de to links nedenfor.

temaindkaldelsen

Danish Tech Challenge blev skabt på baggrund af Industriens Fonds temaindkaldelse med titlen "Flere Vækstiværksættere". Hensigten var at rykke flere nystartede danske virksomheder i retning mod vækst. Læs mere om denne og andre af Fondens temaindkaldelser her.